SON DAKİKA



Haber > Spor > Yunus Akgün'den EURO 2024 mesajı! 'Yenemeyeceğimiz takım yok'

Yunus Akgün'den EURO 2024 mesajı! 'Yenemeyeceğimiz takım yok'

17 Haziran 2024 Pazartesi - 10:13




Ay-Yıldızlı ekibimizin başarılı oyuncusu Yunus Akgün, “Biz sahada beraber hareket ettiğimiz sürece yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Hedeflerimiz büyük ancak adım adım ilerleyerek önceliğimizi gruptan çıkmaya veriyoruz” dedi.





- Sadece bizim nezdimizde değil, dünya futbolunun ikon isimleri de turnuvanın sürprizlerinden birini Türkiye olarak gösteriyor. Senin için Türkiye’nin tekrar 2008’deki başarıyı yakalayabilmesi, yarı final oynaması sürpriz niteliğinde midir?

"Takımımız çok iyi çalışıyor ve çok iyi oyunculardan kurulu. Biz sahada beraber hareket ettiğimiz sürece yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Montella hocamızın geldiği ilk dönemde Hırvatistan maçıyla beraber bunu göstermiştik. O maçta çok iyi mücadele etmiş ve kazanmıştık. Hedeflerimiz büyük ancak adım adım ilerleyerek önceliğimizi gruptan çıkmaya veriyoruz..."

"GÜRCİSTAN MAÇI ZOR"

"Gürcistan takımını küçümsememiz mümkün değil. Böyle maçlar çok zor oluyor. Biz bunun bilincindeyiz. Favori olarak biz gözüküyoruz ama buradaki her maçın çok zor olacağının farkındayız. Duruma maç maç bakıyoruz... Ozan ve Enes’in sakatlıklarına çok üzüldük. İkisi de A Milli Takım için çok önemli oyuncular.

Tedirginlik değil ama sezon sonu olduğu için çok maç oynandı. Tabii ki bir yorgunluk var. Hocamız ve hocanın ekibi çok iyi yönetiyor. Kendimden de örnek vereyim, benim de ağrılarım oldu ama riske atmak istemedik. Küçük bir şey, sakatlığı uzatabilir. Hocalarımız çok güzel yönetiyor bu durumu..."

"İNGİLTERE ÇOK FARKLI"

"İngiltere’de oyuncu kalitesi açısından, daha kaliteli tabii ki. Tempo olarak Süper Lig’in üstünde bir lig. 2-3 günde bir maç oluyor. Çok maç oynanıyor. Fiziksel olarak çok şey katıyor. Çok disiplinli takımlar. Herkesin bir oyun planı var..."



MİLLİYET
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap