SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf’un gecesi ve gençler

Yusuf’un gecesi ve gençler

21 Ocak 2016 Perşembe - 09:25








Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura çıkmayı garantileyen Trabzonspor’da Sadi hoca Beşiktaş maçını da düşünerek Nazilli Belediyespor karşısında genç oyunculara şans verdi. Nazilli Belediyespor; koşan, mücadele eden bir takım olarak, Bordo-Mavili ekibe kolay lokma olmadı.

Bu maçta ilk on birde forma şansı bulan son haftaların gündemdeki ismi Muhammet istediği topları bulamadıysa da, maçın son anlarında yakaladığı iki önemli pozisyondan birini direğe, diğerini ise kaleciye isabet ettirdi. Muhammet’in dışında üç genç oyuncu Mehmet, Alper ve Yusuf Yazıcı’yı on birde oynatan Sadi hoca, ikinci yarıda Semih, Melih ve 16 yaşındaki Cafer’i de sahaya sürerek, son dönemlerde özlenen ve beklenen tabloya imza atarak bizi gururlandırdı. Sadi hocanın bu hareketi hem gençler için moral oldu hem de tecrübe edinmiş oldular.

Gençlere saha içerisindeki ağabeyleri de ellerinden gelen yardımı yaptılar. Maçın adamı olan Yusuf Erdoğan’ın ilk yarıda getirdiği iki pozisyonu da rakibin eliyle kesmesine rağmen hakem bu pozisyonları görmemezlikten geldi. Gecenin en iyisi olan Yusuf Erdoğan attığı şık golle de Trabzonspor’a galibiyeti getirdi. Bordo- Mavililer, mücadele gücü yüksek Nazilli Belediyespor’a 2-3 pozisyon verdiyse de bu pozisyonlarda Esteban ve direk, rakip takıma şans tanımadı.

Konuk takımda Yılmaz, Fatih ve Mutlu göze çarpan oyunculardan oldu. Karşılıklı pozisyonlarla zevkli bir mücadeleye şahit olduğumuz mücadelede Trabzonspor istediği sonucu alarak, liderliğini devam ettirdi. Muhammet’e özel bir uyarıda bulunmak istiyorum. Nazilli maçında istediği pozisyonları bulamadıysa da, yakaladığı iki pozisyonda golü bulamasan da, moralini bozma. Daha çok çalışarak, çok daha iyi işlere imza atacağından eminim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap