SON DAKİKA



Haber > Spor > Zaman tünelindeki yolculuk için güzel

Zaman tünelindeki yolculuk için güzel

23 Ağustos 2016 Salı - 10:08




Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun ilk haftasında aldıkları 2-0'lık galibiyetin gelecek haftalar için ümit verici olduğunu açıkladı.





Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, yeni sezonla ilgili sıcak temennilerde bulundu. Yanal, "Bu sezonun hepimiz adına barış dilinin konuşulduğu, herkesin sportif kuralların içinde mücadele ettiği, birbirine toleranslı davrandığı, galibiyeti ve mağlubiyeti birlikte omuz omuza, dayanışma içerisinde götürdüğü bir sezon olmasını diliyorum" dedi. Takımının zamana ihtiyacı olduğunun altını çizen Yanal, Kasımpaşa galibiyeti için de "Galibiyet, zaman tünelindeki yolculuk için güzel" ifadesini kullandı.

Kötü senaryo yok

Yanal, "Trabzonspor için bu sezon iyi ve kötü senaryo nedir?" şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: "Kötü senaryo yok. Trabzonspor iyi olacak. Gerçekten inandığım başkan ve yönetim var. Büyük çaba sarf ediyorlar. Kaynak konusunda, önümüzü açma konusunda çok başarılılar. Şu anda her şey iyi. Trabzonspor yeni bir takım. En büyük direnci oluşturacak faktör, camiadan bize gelecek destektir. Genç bir takım kurduk, sabretmek zorundayız. Stadımız açılıyor, iyimserim. Kötü senaryoyu düşünmüyorum. Belki birkaç maç kötü olacak ama bunun dışında kötü şeyler yaşamayacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap