SON DAKİKA



Haber > Spor > Zeki Yavru tehlikesi

Zeki Yavru tehlikesi

11 Haziran 2016 Cumartesi - 08:21




Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kayserispor’da gösterdiği performansla birçok kulübün transfer listesine giren Zeki’nin henüz Trabzonspor ile





Kayserispor’da 1 yıl kiralık olarak forma giydikten sonra geri Trabzonspor’a geri dönmesi beklenen Zeki Yavru’nun durumu henüz netlik kazanmadı. Karadeniz ekibi ile sözleşmesi devam etmesine rağmen yıllık ücret konusunda Bordo-Mavililerin kendisine henüz bir teklif getirmediği ve bu konuda sıkıntı yaşandığı belirlendi. Daha önceki dönemlerde Trabzonspor’dan aylık 2 bin TL ve maç başı ücret kazanan Zeki, geçen sezon Kayserispor’da 1.5 milyon TL para kazanmıştı. Kulübün ekonomik tablosu nedeniyle yeni sezon öncesi yüksek ücret alan oyuncularına ‘feda’ teklifi yapacak olan yönetimin, Zeki için maksimum 1.2 milyon TL teklif etmeyi düşündüğü kaydedildi. Ancak Zeki’nin kendisine Osmanlıspor ve Bursaspor gibi kulüplerden gelen daha cazip teklifleri şimdiden değerlendirmeye aldığı ortaya çıktı. Zeki ’nin Trabzonspor ile anlaşamaması durumunda Osmanlıspor’a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap