SON DAKİKA



Haber > Spor > Zico onu önerdi

Zico onu önerdi

15 Kasım 2016 Salı - 16:39




Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, Brezilyalı Adryan'ı transfer etmeleri için Sarı-Lacivertli yönetime öneride bulundu.





Fenerbahçe'de transfer listesinin ilk sırasına yazılan Brezilyalı Adryan'ı, Sarı-Lacivertli kulübe eski hocası Arthur Zico'nun önerdiği ortaya çıktı. Tecrübeli futbol adamının, kendisine benzetilen oyun stili nedeniyle 'Zico'nun mirasçısı' olarak adlandırılan Flamengolu futbolcu için Fenerbahçe'yi arayıp, "Tam işinize yarayacak türde bir oyuncu. Hem genç, hem çok yetenekli. Gelişimini de tamamladı. Birkaç yıl içinde Avrupa'nın dev kulüplerinde adını duyarsınız. Hızlı hareket edip kadronuza katın" dediği belirtildi. Yönetim ve Zico arasında yapılan bu görüşme üzerine adeta Brezilya'ya çıkarma yapan scoutlar Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş, 22 yaşındaki oyuncuyu izleyip, transfer edilmesi yönünde rapor sunmuşlardı. Ülkesinde yere göğe sığdırılamayan ofansif orta oyuncusu, 2012 yılında Don Balon tarafından yapılan '101 yıldız adayı' listesinin ilk sırasında yer almıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap