SON DAKİKA



Haber > Spor > Zor geçeceğinin habercisi gibi

Zor geçeceğinin habercisi gibi

29 Haziran 2015 Pazartesi - 09:34








Camiada tozu dumana katanı mı, dumanı toza katmak isteyeni mi ararsınız? Şuan hepsi mevcut camiada. Bugün yaşananlar, gelecek günlerin çok zor olacağının, zor geçeceğinin habercisi gibi. Yönetim kurulunu alaşağı etmek için her türlü hamle yapılmaya başlandı. Hemen belirtelim, dozajı da her geçen gün kat be kat artmaktadır. Trabzonspor ilk kez böylesine bir tabloyla karşı karşıya kalmakta. Her şey arap saçı gibi. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ha, yapılanlar doğru mu, yanlış mı, biz bunu bilmeyiz. Bizim bilmek istediğimiz; yönetim kurulunun, bu kadar istifalar varken, bu kadar işler kötü giderken hala neden görevde kalmak için direttikleridir? Bırakın sokak, caddeleri, kahve köşelerindeki yönetime karşı yapılan tepkileri. Artık sosyal medyada da başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ipe sapa gelmez eleştiriler yapılmaktadır. Allah Trabzonspor'un yardımcısı olsun. Bu karmaşanın içerisinden nasıl çıkacak camia?

KLASİKLERDEN BİR TANESİ

Bizim camianın sevilen bir ismidir. Saf, tertemiz bir yüreği vardır. Kimseler için kötülük düşünmez, kimselerin işiyle gücüyle de uğraşmaz. Yardımseverdir, hep veren tarafta olmuştur, asla alan tarafa bakmamıştır, işi de olmaz zira. Kimden mi bahsediyoruz? Elbette Turgay Beşyıldız'dan. İlahi Turgay Beşyıldız. Ramazan Ramazan bir nebze de olsa milleti güldürmeyi becerdi. Allah da onu güldürsün. Gerçi Turgay'ın aşağıda anlatacağımız çok anıları olmuştur. Olay Cuma günü Radyospor'da yaşanıyor. Muhabir: ''Sayın Beşyıldız, Yıldırım Demirören'i destekleme kararı sonrası hareketli saatler yaşanıyor. Şu an Trabzonspor'da son durum ne?'' T. Beşyıldız: ''Trabzonspor şu an çok karışık. İstifalar var. Devamı da gelebilir. İstifası cebinde olanlar var. Kongre olacak mı olmayacak mı? Büyük bir belirsizlik yaşanıyor. Bir diğer belirsizlik de yayıncı kuruluşta. Lig Tv'nin Trabzonspor muhabiri kim olacak o da henüz bilinmiyor'' Alın size bir Turgay Beşyıldız klasiği. Trabzonspor'dan girdiği sözlerini nasıl 'yayıncı kuruluşun Trabzonspor muhabiri kim olacak?'a getirdi. Helal olsun. Şuan Trabzon'un,Trabzonspor'un tek sıkıntısı yayıncı kuruluş muhabirinin kim olacağı ya! Turgay ne yapsın?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap