SON DAKİKA



Haber > Spor > Zor olacak ama kazanacağız

Zor olacak ama kazanacağız

26 Kasım 2021 Cuma - 12:00




Semih Hekimoğlu Çorum FK ile oynayacakları maçtan galip ayrılacaklarını iddia etti.





“Bizim gibi şampiyonluğu hedefleyen Çorum FK ile zor ve kritik bir maça çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı iyi değerlendirip maçı kazanacağımıza inanıyorum.”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yarın lig dördüncüsü Çorum FK ile karşı karşıya gelecek olan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde bu maçın hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Teknik Direktör Bahaddin Güneş nezaretinde dün saat 13.00’da sahaya inen Kırmızı-Lacivertliler, taktik antrenmanı yaparak eksik giderdi. Karadeniz ekibi, bugün aynı saatte yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

ZORLU Çorum FK öncesinde açıklamalarda bulunan Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, maça zor geçeceğini işaret etti. Hekimoğlu, “Bizim gibi şampiyonluğu hedefleyen Çorum FK ile zor ve kritik bir maça çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı iyi değerlendirip maçı kazanacağımıza inanıyorum. Tüm taraftarımızı bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap