A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'a kadife bilekli 10 numara geliyor!

Yayın Tarihi: 08.08.2024 - 11:39 | Güncelleme Tarihi: 08.08.2024 - 14:54
Clermont, Muhammed Cham için nazlanınca Trabzonspor rotayı İskoçya’ya çevirdi… Hedefte, Glasgow Rangers’li Todd Cantwell var. 26 yaşındaki Todd Cantwell, mükemmel oyun görüşü ve bileklerini çok iyi kullanmasıyla tanınıyor. İngiliz 10 numara, Norwich City formasını giyerken, ortaya koyduğu performansla dünya devi takımların listesinde yer alıyordu…
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

TRABZONSPOR 10 numara bölgesi için flaş bir isim ve tanıdık bir kulüple pazarlıklara başladı. Oyuncunun adı; Todd Cantwell… 26 yaşında 1.80 boyunda olan Cantwell, İskoçya’da Glasgow Rangers formasını giyiyor. Futbol dünyasına Norwich City ile giren Todd Cantwell, mükemmel oyun görüşü, ayakları ile kafasını aynı anda kullanması nedeniyle ‘Kadife Bilekli 10 numara’ olarak biliniyordu. Rangers ile bağlarını koparan İngiliz 10 numara Trabzonspor’a önerildi.

GELEN bilgilere göre, önceki gün bordo-mavili bir yönetici Todd Cantwell ile görüşmek için Glasgow’a özel uçakla geldi. Aynı uçak birkaç saat sonra Türkiye’ye döndü. İddia sahipleri, görüşmenin olumlu geçtiğini, Todd Cantwell transferini kısa bir süre içinde resmileşeceğini öne sürdü. Muhteşem tekniği ve uzaktan şutlarıyla bilinen Todd Cantwell’in yeni bir meydan okuma için Trabzonspor’u tercih edeceği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon toplam 44 maça çıkan Cantwell, 8 gol 7 de asistlik performans sergiledi.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün