SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Çaldığı çantadan çıkan kartla...

Çaldığı çantadan çıkan kartla...

15 Aralık 2017 Cuma - 16:37




Antalya'da çaldığı motosikletle kapkaç olaylarına karışan R.Y., yakalandı. Şüphelinin, çaldığı çantadan çıkan kartı kullanarak otobüse bindiği ortaya





Güvenlik kameralarını izleyince gerçek ortaya çıktı.

Antalya Muratpaşa ilçesinin meydana gelen olayın ardından harekete geçen Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, onlarca güvenlik kamerası kaydını izleyip, şüphelinin R.Y. olduğunu belirledi. Şüphelinin bulunduğu yeri tespit eden ekipler, R.Y.'yi yakaladı.

Motorsiklet ve plaka çalmış

Sağlık kontrolü sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin, kapkaç için motosiklet ve plaka çaldığı, havanın kararmasına yakın tenha sokaklarda kapkaç yaptığı belirlendi. R.Y.'nin, çaldığı bir çantadan çıkan kartı kullanarak otobüse bindiği de ortaya çıktı.

Adliyeye sevk edildi


Kapkaç öncesi bir kadını kaldırımda takip ederken marketin kamerasınca görüntülenen R.Y.'nin, çok sayıda suçtan aranma ve yakalama kararının bulunduğu belirtildi. Şüpheli, ifadesinin ardından 3'ü kapkaç olmak üzere 5 dosyadan adliyeye sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap