SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Osmaniye’de özel harekat ve dronlu uyuşturucu operasyonu

Osmaniye’de özel harekat ve dronlu uyuşturucu operasyonu

23 Ocak 2022 Pazar - 12:16




Osmaniye’de özel harekat polislerinin de desteğiyle uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Gündüz vakti yapılan baskın anları, havadan dron ile görüntülenirken, aramalarda 1 av tüfeği ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile hassas terazi ele geçirildi, gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.





İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı. 

Bu kapsamda, Esenevler, Mehmet Akif Ersoy ve Kurtuluş Mahalleleri'nde, 18- 21 Ocak tarihleri arasında, uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen 6 adrese gündüz vakti şok baskınlar düzenlendi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonlara 105 personel katıldı.

Adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda, 'uyuşturucu madde ticaret yapmak' suçundan hakkında 12 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş cezası olan 1 kişi ile haklarında arama kararı bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.  

Bu 2 şüpheli hakkında ayrıca 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan adli işlem yapıldı. 

Narkotik dedektör köpekleri ile birlikte adreslerde yapılan aramalarda 1 av tüfeği, çeşitli miktarlarda esrar, eroin, metamfetamin ve bonzai maddesi ile hassas terazi ele geçirildi. 


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap