SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir Kentin Kaderi İle Oynamayın
1.11.2020

Trabzonspor’da ki kötü gidiş bordo-mavi renklere gönül verenleri üzmeye devam ediyor. Sahada acemiler mangası, kulübede acemi teknik adam, tabelada kahreden skorlar. Yönetim ise hala bu renklere gönül verenlerin yaşadığı üzüntünün farkında değil.

Simitçi, dolmuşçu kardeşimin ekmeği ile oynamayın, esnafın alın teri ile dalga geçmeyin. Taraftarın hayalleri ile oynamayın artık. Bir takım bir kente her alanda katkı sunacağını hepimiz biliyoruz. 

Sahada, masada ve kasada güçlü olmak gerektiğini hep söylemişimdir. Kasan tamtakır ise, sahada tel tel dökülürsün, masada güçsüzsen, lobin yok ise hakkı yenilen olursun. Geçmişini, büyüklerine sevgiyi, saygıyı unutan kendi bildiği havada gayda çalan bir anlayışın başarılı olma şansı çok zordur be kardeşim.

Rakipler için cehennem olan Avni Aker’den, rakiplerin lay lay lom oynadığı Akyazı dönemine geldik. Artık lafla peynir gemisi yürümüyor beyler. Ha şunu diyebilirsiniz. Bu derede bu kadar balık tutulur. O zaman bırakacaksınız, daha iyi balık tutmasını bilenler gelecek.

Trabzonspor’un içinde bulunduğu kaostan çıkması için zaman geçirilmeden bütün dinamiklerin bir araya gelmesi kaçınılmaz olmuştur. Lafı uzatmadan, gevelemeden söyleyeyim, küçük olsun benim olsun zihniyeti, yada farklı güçlerin egemenliğine girmiş kulübün başarılı olması mümkün değildir.

Faroz’dan, Arafilboyu’na, Çömlekçi’den Boztepe’ye, Beşikdüzü’nden, Of’a, Maçka’ya kadar her mahalleden yetişen isimler Trabzonspor’u başarıya taşımıştır. Kentin sokaklarından uzaklaşan, taraftarın nefesini ensesinde hissetmeyenlerin başarılı olması zordur be kardeşim. Oynamayın bir kentin kaderi ve taraftarın hayalleri ile.

Yabancılar diyarı olan Trabzonspor bal vermeyen arı gibi vız vız ses çıkarıyor. Ruh gerek kardeşim ruh. O ruh nerede diye soruyorsanız, çağırın, Ali Kemal’i, Necati’yi, Serdar’ı, Hüseyin’i, Ali Yavuz’u, Necmi’yi, Cengiz’i, İlyas’ı, İhsan’ı, Ali’yi anlatsınlar. Yetmezse Kadir Özcan ile Dozer Cemil Usta’nın ruhlarını çağırın bordo-mavi sevdayı ve Trabzonsporluluk ruhunu anlatsınlar.

ACI GÖZYAŞAMIZ OLMAYA DEVAM EDİYOR

İzmir’de meydana gelen deprem hepimizi derinden üzdü. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cumhurbaşkanından, bakanlara varıncaya kadar bütün yetkililer acımızı hafifletmek için kolları sıvamış durumda.

Deprem ile seferberlik yapılırken bir ağız ishali olmuş aşağılık şahıs sosyal medyasından, "Din yok, iman yok, namaz yok. Felaketi biraz da kendileri istedi" şeklinde paylaşımda bulunuyor. Bu nasıl bir zihniyet. Sen nasıl bir yaratıksın Allah aşkına.

Dinin, imanın olmadığını diyecek kadar alçaklaşan bu tipler hangi yaratık sınıfına girer siz söyleyin. Şu lafa bakarmısınız, “Türkler, Müslümanlar sağolsun, öbürlerine de ne olursa olsun fark etmez” diyecek kadar çirkinleşen bu zihniyete yuh ve lanet olsun. Bu alçak yakalanmış, dilerim hak ettiği cezayı alır ve bu tip zırvalıklara soyunmaya çalışanlara karşı caydırıcı olur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap