SON DAKİKA
SON DAKİKA


TFF Seçimleri,Muhalefet ve Ak Parti
19.07.2024
Büyük çekişmenin yaşandığı Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık seçimini, eski başkan Mehmet Büyükekşi'ye karşı 5 oy farkla İbrahim Hacıosmanoğlu kazandı.
Ak parti, yani hükümetin açıktan desteklediği, onca olumsuzluğa, kaosa rağmen arkasında durduğu Mehmet Büyükekşi'nin bu seçimi kaybetmesi aslında bağıra bağıra gelen dip dalganın sadece öncülerinden bir tanesi.
Defalarca yazmamıza ve uyarmamıza rağmen Ak Partili kurmaylar her şeyi en iyi bildikleri için gazetecileri dinlememeye devam ediyor.
İstanbul ve Ankara belediyeleri kaybedilmesiyle başlayan süreç bir nebze genel seçimlerle toparlanmıştı. Genel seçimlerde de ciddi bir kan kaybeden Ak Parti seçimi kazandığı için süreci pekte umursamadı. 
Fakat genel seçimlerden sonra gelen ekonomik kriz, ardından emekli ve asgari ücrete yapılmayan zamlar alt gelirlinin adeta nefesini kesti.
Eeee nefesi kesilen alt gelirlide, yine kendisine dayatılmış adaylarla gelen Ak Parti'ye ikinci bileti keserek haritayı kırmızıya boyamış, ardından da Ak Parti'de alarm verilmişti.
Yapılan istişareler, Kızılcahamam görüşmeleri dahil bir fayda sağlamamış olacak ki Ak Parti kaoslarla anılan Büyükekşi'nin arkasında durmuş ve böylece TFF seçimleri iki aday ile başlanmıştı.
Hacıosmanoğlu'nun Erdoğan'a yakınlığını bile kullanan eski TFF yönetimi muhalefet bloğunun önünde yine duramamış ve bu seçimi de kaybetmiştir.
Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhanede yaktığı o ateş, otobüsün önünü durduran o çocukla yaşadığı 'Her şey güzel olacak' diyalogunun değerini anlamayanlar için dip dalga artık engellenemez durumda.
CHP büyük bir hata yapmadığı sürece artık değişim kaçınılmaz.
Tarihe geçecek olan bu yazımı unutmayın...
Devamı Gelecek...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap