SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fountas: O kupa Trabzon'a gelmeli

Fountas: O kupa Trabzon'a gelmeli

24 Nisan 2024 Çarşamba - 23:58




Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor 10 kişi kalmasına rağmen Vavacars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yendi.





Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yendi. Bordo mavililerin gollerini Edin Visca, Stefano Denswil ve Taxi Fountas kaydetti.

Maçın ardından Berat Özdemir, Denswil ve Fountas, A Spor'a galibiyeti değerlendirdi.

Berat Özdemir, "İlk yarı istediğimiz gibi başlamadı. İkinci yarı 10 kişi olmamıza rağmen müthiş bir takım ruhu gösterdik. Her oyuncu fedakarca davrandı. İkinci maç avantajlı gideceğiz. Umarım bu istek ve arzu devam eder. Geleceğimle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Ben olsam da olmasam da Trabzonspor'u seviyorum. Hayırlısı olsun diyorum." dedi.
Stefano Denswil, "İki stoperin kendi arasında paslaşarak gol atması çok görünen bir şey değil ama bugün demek ki o günmüş. Önemli bir galibiyet aldık. 10 kişi kaldıktan sonra işler bizim için zorlaşmıştı. Takımla gurur duyuyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Bizim için güzel bir galibiyet oldu. Herkes 3. sıra için mücadele ettiğimizin ve kupayı kaldırmak istediğimizin farkında. Sezon boyunca en önemli hedefimiz kupa. Bizim için çok önemli olacak. Önümüzde bir maç daha var. Bu maçta alacağımız önemli bir skorla finale kalacağız. Avrupa Kupası için bu kupa önemli bir yol. Bunun için yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Sakatlığı hakkında konuşan Fountas "Çok kötü bir sakatlık değil. Durumum çok kötü değil, harika bir doktorumuz var. Dolayısıyla hiçbir sorun yok. Önemli olan bugün galip gelebilmekti. Takıma asist ve gol ile katkı vermek benim için önemli. Bana sorarsanız gol ve asist yerine kupayı kaldırmak isterim. Önümüzde bir 90 dakika daha var. O kupa Trabzon'a gelmeli. Bizim için çok önemli bu kupayı taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Hocamız beni ne zaman oynatsa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tabii ki kararları hocamız veriyor. Sahada olduğumda takım arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı oluyorum." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap