SON DAKİKA



Haber > Dünya > Fransa'da Avustralyalı turist, bir grup erkek tarafından tecavüze uğradı

Fransa'da Avustralyalı turist, bir grup erkek tarafından tecavüze uğradı

26 Temmuz 2024 Cuma - 10:34




Olimpiyat oyunlarına hazırlanan Fransa'da dünya ses getiren bir tecavüz skandalı yaşandı.





Üç gün sonra Olimpiyatların başlayacağı Fransa'da son günlerin en skandal gelişmelerinden biri yaşandı. 25 yaşındaki Avustralyalı bir kadın Turist, cumartesi sabahı saat 05:00 civarında dünyaca ünlü Moulin Rouge kabaresine yakın bir kebapçıda beş erkek tarafından tecavüze uğradı. Dükkan kamerasına yansıyan görüntülerde skandal anbean kayda geçerken kadının giysilerinin yırtıldığı ve çevredekilerin müdahale etmeye çalıştığı kayıtlara geçti.

REZALETİN SONU YOK

Polis tarafından yapılan açıklamada kadının tecavüze uğradığı bildirildi. İngiliz medyası tarafından servis edilen ayrı görüntülerde ise şüphelilerin kadına fiziksel müdahalede bulunduğu da görüldü.

Fransa'da Avustralyalı turist, bir grup erkek tarafından tecavüze uğradı - Resim : 1

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EN ÜST SEVİYEDE


Fransız polisi ayrıca ülke çapında geniş çaplı bir soruşturma başlattıklarını bildirdi ve bu skandalın Olimpiyatlara gölge düşürmemesini dilediklerini ifade etti. Öte yandan Olimpiyatlar sebebi ile Fransız yetkililer, 43 ülkeden getirilen yaklaşık 45.000 polis memuru ve 18.000 askerden oluşan dev bir güvenlik gücü oluşturdu. İnsan gücünün yanı sıra drone ve İHA'larda bölgede görev için hazır bekliyor.

Fransa'da Avustralyalı turist, bir grup erkek tarafından tecavüze uğradı - Resim : 2

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap