SON DAKİKA



Haber > Dünya > Japon mühendis harakiri yaptı!

Japon mühendis harakiri yaptı!

23 Mart 2015 Pazartesi - 13:28




Yalova'da, Körfez Geçiş Köprüsü'nün bağlantı halatlarından birinin kopmasından kendini sorumlu tutan Japon mühendis, harakiri yaparak canına kıydı.





Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü Köprüsü Körfez Geçiş Köprüsü'nün bağlantı halatlarından birinin kopmasından kendini sorumlu tutan Japon mühendis, harakiri yaparak canına kıydı.

HALAT KOPTU, BUNALIMA GİRDİ

Edinilen bilgiye göre, yapımı devam eden Körfez geçiş köprüsünün bağlantı halatlarından biri geçtiğimiz gün koptu. Olaydan kendini sorumlu tutan Japon mühendis Ryoıchı Kıshı (51), bunalıma girdi.

HARAKİRİ YAPTI

Yalova'nın Altınova ilçesindeki mezarlığın girişinde bileklerini ve boynunu kesen Kıshı, daha sonra bıçağı karnına saplayarak harakiri yaptı.


CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Japon mühendisin kanlar içindeki cesedini gören vatandaşlar, olayı polise bildirdi. Mezarlığa gelen polis, Kıshı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kıshı'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KAN İZLERİ

Bu arada, olayı haber alan Kıshı'nın Japon arkadaşları mezarlığa geldi. Mezarlıktaki kan izleri, itfaiye tarafından tazyikli suyla temizlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap