SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kim'den eşine doğum günü kutlaması

Kim'den eşine doğum günü kutlaması

09 Haziran 2016 Perşembe - 17:37




Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian, 39 yaşına giren ünlü bir rapçi olan eşi Kanye West'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.





Magazin dünyasının en çok konuşulanlarından olan Kim Kardashian 39. doğum gününü kutlayan rapçi eşi Kanye West'in doğum günü şerefine yaptığı paylaşım ile herkesi duygulandırdı.

Geçtiğimiz gün 39. yaşına ayak basan ünlü ABD'li rapçi Kanye West'e doğum günü jestini instagram hesabı üzerinden fotoğraf paylaşımı yapan ünlü güzel, paylaşmak için samimi bir pozlarını seçti.

Eşini çok sevdiğini belirten ve yeni yaşının ona mutluluk getirmesini dileyen Kardashian, eşinin doğum günüyle aynı güne denk  gelen 'Uluslararası En İyi Arkadaş Günü'ne de ithafen en iyi arkadaşının doğum gününü kutladığını belirten bir paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşımda Kanye West'e son derece içten bir yorum yapan ünlü yıldız, genellikle yaşlanmalarından korktuğunu fakat her geçen yılla birlikte dünya üzerinde birlikte daha fazla vakit geçirdikleri için de mutlu olduğunu belirtti.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap