SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin'den kara kutulu mesaj

Putin'den kara kutulu mesaj

09 Aralık 2015 Çarşamba - 10:43




Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye tarafından düşürülen Su-24 tipi uçağın kara kutusunun incelenmesiyle uçağın nerede düşürüldüğüne dair kes





Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağına ait kara kutunun uluslararası uzmanların katılımıyla deşifre edilmesini istedi.Putin, Savunma Bakanı'ndan kara kutuyu uluslararası uzmanlarla birlikte açmalarını istedi. Putin'in, uçağın kayıt cihazını 'dışarıdan incelediği' anın görüntüleri kare kare servis edildi.Kremlin Sarayı'nda Savunma Bakanı Sergey Şoygu'yu kabul eden Putin, Suriye'deki hava saldırıları hakkında bilgi aldı. Şoygu, Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağının kara kutusunu Putin'e gösterdi. Putin ise kara kutunun uluslararası uzmanların katılımıyla deşifre edilmesi talimatı verdi.Putin, "Anladığım kadarıyla parametrik kaydedici (kara kutu) Su-24 tipi uçağın kalkış anından düşüş anına kadar kesin rotasını, hızını, yüksekliğini ve uçuş anındaki tüm dönüşlerini bize gösterecek" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap