SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Kuyumcuların umudu 14 Şubat

Kuyumcuların umudu 14 Şubat

03 Şubat 2016 Çarşamba - 13:34




Altın fiyatlarının yüksek seyretmesi nedeniyle işleri durma noktasına gelen kuyumcu esnafı, umudunu 14 Şubat Sevgililer Günü'ne bağladı.





Adana Kuyumcular Odası Oğuz Başman, yaptığı açıklamada, yatırım uzmanlarının altının onsunun bin doların altına ineceği beklentisinin gerçekleşmediği, aksine altın fiyatlarının daha da yukarı çıktığını söyledi.Altın fiyatlarındaki artışı bölge ve dünyada yaşanan siyasi, ekonomik, sosyal ve toplumsal olaylara bağlayan Başman, "Ülkemizde döviz fiyatlarının, özellikle doların ciddi yükselişi, altın fiyatlarını tetikleyen en büyük faktör oldu. 108-110-112 liralara kadar çıkan altının gramı şu sıralar 106-107 lira seviyelerinde. Halkımızın, altın fiyatlarının düşeceği beklentisi maalesef gerçekleşmedi. Bu da ticari anlamda ciddi daralmalar yaşamamıza neden oluyor. Hediye sektörü olmamız ve olmasa da olur bir ürün satmamız, sıkıntımızı daha da artırıyor" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap