SON DAKİKA


Foto Galeri > Transparan kıyafeti tepki çeken Meryem Uzerli bu sefer etek kaldırdı

Transparan kıyafeti tepki çeken Meryem Uzerli bu sefer etek kaldırdı

02 Haziran 2019 Pazar - 16:10

Alman asıllı Türk oyuncu Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali'nde giydiği cesur kıyafetin ardından sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

1 / 4 Transparan kıyafeti tepki çeken Meryem Uzerli bu sefer etek kaldırdı

Türk dizi sektöründe ilk olarak Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterine hayat veren Meryem Uzerli, şimdilerde tüm Türkiye'nin konuştuğu bir isim halinde geldi. Ancak son dönemde oyunculuğundan ziyade giydiği kıyafetlerle gündeme gelen Uzerli, yeni paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.

2 / 4 Transparan kıyafeti tepki çeken Meryem Uzerli bu sefer etek kaldırdı

35 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak 72. Cannes Film Festivali'ne katılmış ve giydiği transparan kıyafetle magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Bu fotoğrafı geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yayınlayan Uzerli, büyük bir kesimden tepki almıştı.

3 / 4 Transparan kıyafeti tepki çeken Meryem Uzerli bu sefer etek kaldırdı

Cannes'ta giydiği kıyafet yavaş yavaş hafızalardan silinirken, Uzerli'den önceki akşam yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Yazlık elbiselerini giyerek objektif karşısına geçen Uzerli, herhangi bir filtre kullanmadan çektiği karelerle beğeni topladı. Uzerli, kimilerinden de tepki çekti.

4 / 4 Transparan kıyafeti tepki çeken Meryem Uzerli bu sefer etek kaldırdı

Fotoğrafların üzerini kalp ve öpücük emojileri ile süsleyen Uzerli’nin bu karelerine takipçileri farklı paylaşımlar altından ‘Meryem coştu bir kere’ şeklinde yorumlarda bulundu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap