SON DAKİKA



Haber > Gündem > 4. yargı paketi açıklaması

4. yargı paketi açıklaması

04 Ocak 2013 Cuma - 13:00




Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 4. yargı paketinde, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a yapılacak ziyaretlere ilişkin bir düzenleme olup olmayacağıyl





Adalet Bakanı Ergin, 5. Büyükelçiler Konferansı'na katılmak üzere geldiği Marriott Otel'de gazetecilerin, Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk ve BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata'nın, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'la yaptıkları görüşmeye ilişkin sorularını cevaplardı. Konuyla ilgili dün gece bir açıklama yaptığını belirten Ergin, onun üzerine bir açıklama yapmayacağını ifade etti. Ergin, 4. yargı paketinde bu konuda bir düzenlemenin yer alıp almayacağı sorusuna ise, "4. yargı paketi bildiğiniz gibi AİHM'in Türkiye aleyhine verdiği ihlal kararlarının nedenlerini ortadan kaldırmaya, sonuçlarını telafi etmeye yönelik bir çalışmadır. Günlük spesifik hadiselerden ayrı bir çalışmadır. O açıdan 4. yargı paketi içinde bulunan maddeler çok önceden hazırlanmış, Bakanlar Kurulu bilgisine takdim edilmiş maddelerdir. Bu bağlantı doğru değildir" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap