SON DAKİKA



Haber > Gündem > Açıklasınlar görelim

Açıklasınlar görelim

22 Ekim 2015 Perşembe - 12:13




Ömer Çelik, CHP liderinin "Oslo görüşmelerinde bazı belgeleri gördüm. Açıklayamıyorlar. Altında eziliyorlar" iddialarına ilişkin "Açıklayamazlarsa ger





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Teke Tek yayınında dile getirdiği "Oslo görüşmelerinde bazı belgeleri gördüm. Açıklayamıyorlar. Altında eziliyorlar" iddiasına yanıt verdi. "Yaptığımız hiçbir işin altında ezilmiyoruz" diyen Çelik, Kılıçdaroğlu'nun belgeleri derhal açıklaması gerektiğini, açıklayamaması durumunda da istifa etmesi gerektiğini söyledi. Çelik, şöyle konuştu:

İktidar her rejimde var ama muhalefet sadece demokrasilerde var. Kamuoyunun önüne çıkmalı bunun altında imzalar var, şu sözler verilmiş demelidir. Bu kadar büyük bir iddianın bu kadar ileri bir tezin sahibinin ispat edemiyorsa istifa etmesi gereklidir. Türkiye 30-40 yıldır bu işlerle uğraşıyor. Her iktidar döneminde bunlar denenmiştir. Ama uzun zamandır bu tartışma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap