SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adıyaman’da orman yangını!

Adıyaman’da orman yangını!

12 Temmuz 2018 Perşembe - 19:42




Adıyaman’da ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmaIarına devam ediyor





Karadağ ormanlık alanında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ormanlık alanda yükselen dumanları fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine bilgi verdi. 

İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kısa sürede olay yerine gelen Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. 

İtfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahalede bulundu. Ormanlık alanın sarp alana sahip olmasından ve kuru ot çoğunluğundan dolayı itfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşadı. Meydana gelen yangının şuana kadar 10 hektarlık alanda bulunan ağaçlara zarar verdiği ve yangının devam ettiği belirtildi.


YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 

Yaşanan olayla alakalı konuşan Orman İşletme Müdürü Mehmet Harbi, “Saat 16:30 gibi yangın ihbarını aldık. Ekiplerimizi sevk ettik. 

Adıyaman Belediyemizin itfaiye ekipleri de olay yerinde. Şuana kadar tahminen 10 hektarlık bir alanda yangın etkili oldu. Şuanda büyük ölçüde etrafını çevirdik” diye konuştu. 

Alevler arasında kalan bir kaplumbağa ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak güvenli bir bölgeye bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap