SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan: Aman Nureddin Bey aman

Ahmet Hakan: Aman Nureddin Bey aman

14 Aralık 2021 Salı - 09:46




Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin kullandığı “Bitersek hep beraber biteriz” ifadesini eleştirdi.





Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Nebati’nin dün Habertürk’ten Sevilay Yılman’a verdiği söyleşiye eleştiriler getirdi.

Hakan’ın yazısının bir kısmı şöyle:

Millet ağzınızdan çıkan her kelimeye dikkat kesilmişken... Siz tuttunuz, paldır küldür açıklamalar yapmaya başladınız. Ve bu açıklamalarınızda “Bitersek hep beraber biteriz” gibi cümlelere yer verdiniz.

Vermek istediğiniz mesajı, tabii ki anlıyorum. Ama yine de ekonominin başındaki bir isimden “bitmek” gibi bir sözcüğü işitmek, hiç hoş olmadı. Böyle bir alternatifin yaşanabileceğine hafiften de olsa kapı aralamak, Hazine ve Maliye Bakanı’nın yapacağı bir iş değildir.

"Biliyorum. Niyetiniz iyi. Ama iyi niyet taşlarının hangi yolların döşenmesinde kullanıldığını sakın aklınızdan çıkarmayın" diyen Hakan, şu ifadeleri kullandı:


İtimat telkin etmek. Yani güven aşılamak. Şu anda sizin en birinci vazifeniz bu. Attığınız her adımı, buna göre atmalısınız. Söylediğiniz her sözcüğü, buna göre söylemelisiniz. Yaptığınız her toplantıyı, buna göre yapmalısınız. Açtığınız her telefonu, buna göre açmalısınız.

Aman Nureddin Bey, aman. Sizin başarmanız gerek. Memleketimizin esenliği, milletimizin geleceği açısından... Biz sonuçta... “Erdoğan gitsin de ne olursa olsun” türküsünü çığıranlardan değiliz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap