SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti 'evet'in startını veriyor!

AK Parti 'evet'in startını veriyor!

25 Şubat 2017 Cumartesi - 10:29




AK Parti, 16 Nisan'daki "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" referandumu için kampanya sürecini gövde gösterisiyle başlatıyor.





Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması Kampamya Tanıtım Toplantısı birazdan Ankara'da başlıyor. Partinin tüm teşkilatlarının hazır bulunacağı organizasyonda 'Evet' kampanyasının stratejileri, Başbakan Yıldırım tarafından anlatılacak.

ERDOĞAN'DAN MESAJ! BAHÇELİ GÖRÜNTÜLERİ

Tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı mesajı okunacak. 15 Temmuz gecesi yaşananların özel olarak işleneceği toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de görüntülerde yer alacak. Toplantı ile beraber AK Parti’nin halk oylaması kampanyası fiilen başlayacak. Başbakan Yıldırım, toplantının ardından partisinin merkez karar ve yönetim kurulunu toplayacak. Yıldırım, akşam da eski milletvekilleri ve eski il başkanları ile yemekte buluşarak, referandum kampanyası için katkı isteyecek.

EROL OLÇOK İLE OĞLUNUN PORTRESİ

Salonda ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi esnasından şehit olan AK Parti'nin seçim kampanyalarının yaratıcısı Erol Olçak ile oğlunun portresi yer aldı.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap