SON DAKİKA



Haber > Gündem > “AK Parti İlçe Teşkilatına terör örgütü saldırdı”

“AK Parti İlçe Teşkilatına terör örgütü saldırdı”

01 Nisan 2015 Çarşamba - 15:17




Erdoğan, AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı'na yapılan saldırıyla ilgili, isim vermeden PKK'yı suçladı, "Hani bunlar silahları bırakıp siyaset yapacaktı,





Resmi ziyarette bulunduğu Romanya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'nin Kartal ilçe teşkilatına terör örgütünün yaptığı saldırıyı çözüm sürecini baltalamaya yönelik bir tavır olarak görüyorum" dedi.

"BU NASIL SİYASET"

Erdoğan, "Bir siyasi partinin ilçe teşkilatını basıyorlar. Hani bunlar çözüm süreciyle birlikte silah bırakıp siyaset yapacaklardı. Bu nasıl siyaset" ifadelerini kullandı.

"ÇÖZÜM SÜRECİNİ BALTALAMAYA YÖNELİK"

Bugün AK Parti'nin Kartal ilçe teşkilatına yapılan saldırısını da "özellikle çözüm sürecine yönelik bir tavır olarak görüyorum" sözleriyle değerlendiren Erdoğan, şöyle devam etti: "Çözüm sürecini baltalamaya yönelik bir tavır olarak görüyorum. Demokrasiye inanmayanların, demokrasiyi hazmedemeyenlerin bir tavrı olarak görüyorum. Tabii ki bütün bunlar bilinmelidir ki, demokrasi bu tür saldırılara pes edecek kadar basit bir sistem değildir. Demokrasiye inananların da bu tür teröristlerin karşısında hep birlikte durması şarttır, diye inanıyorum. Ben de ülkemin cumhurbaşkanı olarak, milletimin seçmiş olduğu cumhurbaşkanı olarak buna sonuna kadar gerekli mücadeleyi verecek ve direneceğiz."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap