SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Partili vekil : ABD, FETÖ’yü öldürecek

AK Partili vekil : ABD, FETÖ’yü öldürecek

05 Mart 2017 Pazar - 15:13




AK Parti milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “ABD, bir gün FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i işi bitince kendi elleriyle öldürecek” dedi.





AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ABD tarafından ortaya çıkarıldığını belirterek, “Ben bir girişimci olsam Filipinler’de okul açmama müsaade edecekler mi? 'Bir dakika sen hangi yatırımcısın ve burada nasıl okul açıyorsun’ diyecekler. Ama nedense ABD kolonizminin altında bulunan ülkelerde FETÖ’ye ait bir değil onlarca okul ve üniversite var. Bu bile FETÖ’nün ipinin kimin elinde olduğunun ispatıdır." dedi.

ABD GÜLEN'İ ÖLDÜRECEK!

ABD’nin El Kaide gibi FETÖ’yü de besleyip büyüttüğünü ifade eden Taşkesenlioğlu, “ABD, El Kaide’yi nasıl besleyip büyütüp bir gün öldürdüğünü iddia ettiyse, bir gün Fetullah Gülen’i de kendi elleriyle öldürecektir. Bunu inanarak söylüyorum. Çünkü Amerika’nın besleyip büyüttüğü terör örgütlerine bakın, kendileri ortaya koydular, ama yine bunların bertarafını kendileri sağladı. Henüz bu kâğıt mendilin onlar için işlevi bitmedi. Bittiği an, kâğıt mendil gibi buruşturup kenara atacaklar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap