SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'yi eleştiri yağmuruna tutmuştu! Bülent Arınç'a flaş davet

AK Parti'yi eleştiri yağmuruna tutmuştu! Bülent Arınç'a flaş davet

17 Mart 2022 Perşembe - 15:08




AK Parti'ye yönelik eleştirileri ile gündeme gelen Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Partili bazı eski vekillerle buluşacağı toplantıya katılacağını açıkladı.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Partili eski vekillerle pazartesi günü buluşacak. Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç kendisine de davet geldiğini açıklayarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BÜLENT ARINÇ: DAVET GELDİ

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç kendisine davet geldiğini kaydederek "Evet davet geldi... Genel sekreterimiz aradı pazartesi günü 18.30'da davet etti. Kısmet olursa gideceğim" ifadelerini kullandı.

Oda TV'ye konuşan Bülent Arınç, "O çok oldu ondan sonra da görüştük. O işler ayrı böyle bir davet olunca gitmemek olmaz" dedi. Son dönemde AK Parti'ye yönelik eleştirileri ile konuşulan Bülent Arınç eleştirileri olup olmadığına dair sorusuna ise "Olursa olur olmazsa olmaz. Bunlar bizim kendi iç dünyamızdaki işler. Biz değişmeyeceğimize göre.... Yeri zamanı geldiğinde her şeyi konuşuruz ama usulüne göre. Önemli olan pazartesi davet var inşallah gideceğiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap