SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li vekilden skandal ekonomik kriz açıklaması: İyi ki AKP var

AKP'li vekilden skandal ekonomik kriz açıklaması: İyi ki AKP var

04 Nisan 2022 Pazartesi - 16:31




Vatandaşların ekonomik kriz altında ezildiği şu günlerde AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Milletimiz, 'Şu sıkıntılı zamanlarda iyi ki AK Parti ve Cumhurbaşkanımız var' diyor" dedi.





Vatandaşların en temel tüketim malzemelerine üst üste gelen zamlar ve ekonomik krizle mücadele ettiği günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den dalga geçer gibi bir açıklama geldi. 

EŞSİZ MESAFELER ALINMIŞ...

Martta ihracat rakamlarının, ocak ve şubatta olduğu gibi yine bütün zamanların rekorunu kırdığını ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "İnşallah ilerleyen zamanlarda çok daha iyi noktalara varırız. 3 aydır ihracatta eşsiz bir mesafe alındı" şeklinde konuştu.

"MİLLETİMİZ İYİ Kİ AKP CAR DİYOR"

Bütün dünyanın enflasyon sıkıntısı içinde bulunduğunu dile getiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Dünyadan ayrı değiliz. Dünya ile beraberiz. Bu sıkıntılı hal her tarafa sirayet etti. Yine de buradan yol bulup rahat yürüyen bir ülkeyiz. Milletimiz 'ne dualı milletmişiz ki şu sıkıntılı zamanlarda iyi ki AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız var' diyor." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap