SON DAKİKA



Haber > Gündem > Altan kardeşler adliyeye sevk edildi!

Altan kardeşler adliyeye sevk edildi!

21 Eylül 2016 Çarşamba - 17:41




Bir süredir gözaltında tutulan gazeteci yazar Ahmet Altan ile Prof. Dr. Mehmet Altan emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.





Gazeteci-yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan'ın, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi.

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Can Erzincan Televizyonu'nda Gazeteci Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan'ın hazırlayıp sunduğu 'Özgür Düşünce' isimli TV programına darbeden bir gün önce konuk olarak Gazeteci Ahmet Altan katılmıştı. Programda kullanılan ifadeler nedeniyle Ahmet ve Mehmet Altan 10 Eylül Cumartesi günü gözaltına alınmışlardı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Ahmet Altan ve Mehmet Altan, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi. Ahmet Altan ile Mehmet Altan otopark kapısından adliyeye giriş yaptırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap