SON DAKİKA



Haber > Gündem > Altun: Bağımsızlık mücadelemizi sekteye uğratma girişimleri başarısız olacak

Altun: Bağımsızlık mücadelemizi sekteye uğratma girişimleri başarısız olacak

14 Temmuz 2024 Pazar - 22:20




İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye'nin tam bağımsızlık yolundaki mücadelesini sekteye, akamete uğratmak isteyen bütün girişimler, milletimizin ferasetiyle, kahramanlığıyla aciz kalacaktır, bertaraf edilecektir" dedi.





Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (AKM) "15 Temmuz Destanı Milletin Zaferi Fahir Atakoğlu Konseri" programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, ardından İmam Muhsin Kara tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Altun, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un Türkiye'nin, hatta dünya tarihinin gördüğü en hain kalkışmalardan birinin adı olduğunu belirtti. 15 Temmuz'un demokrasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir ihanet olduğuna dikkati çeken Altun, bu darbe girişiminin küresel sömürü düzeninin maşası bir terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan işgal girişimi olduğunu ifade etti.

AA
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap