SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan konuştu paranız uçtu gitti!

Başbakan konuştu paranız uçtu gitti!

16 Ağustos 2013 Cuma - 09:19




Trabzon’da 7 ay önce özel bir banka şubesinden bireysel emeklilik hayat fonu alan Kenan Ergenç’in yatırdığı 63 bin lirası 59 bin TL’ye düştü. Banka me





Adem Yılmaz Özel bir bankaya giderek 63 bin TL’lik "Bireysel Emeklilik" hesabı açtıran denizci Kenan Ergenç bir yıl dolmadan parasını çekmek istedi. Babası Kamil Ergenç ile birlikte hesap açtırdıkları bankanın Kahramanmaraş'taki şubesine giden Kenan Ergenç burada yatırdıkları paranın 59 bin TL’ye düştüğünü öğrendi. Banka yetkilileri ile tartışma yaşanması üzerine bankanın bayan personeli C.G. baba Kamil Ergenç’in kendisine hakaret ettiği şikayetiyle savcılığa başvurdu. Yaşananlar karşısında şok yaşadığını ifade eden Kenan Ergenç, "Ben ekmeğimi denizden çıkartıyorum. Okyanuslarda ölümle burun buruna kalıyorum. Bankada hayat emeklilik hesabı açarak bir miktar fon almak istedim. Bana 'bir yıldan önce hesabını kapatırsan sadece 350 TL'lik bir kesinti olacak' dediler. Bunun haricinde sormama rağmen 'asla paranız eksilmeyecek' ifadelerini kullandılar. Paramızı çekmek için biz de bankaya geldik. Hesaptaki paramızın önce 66 bin TL’ye çıktığını, ardından da 59 bin TL'ye düştüğünü öğrendik. Banka görevlileri 'Gezi olaylarında Başbakan konuştu, kurlar düştü. Piyasada yaşanan dalgalanma paranızın da düşmesine neden oldu' dediler. Bize verilen sözlerin tutulmadığını gördük" dedi. Parasını hesabından çekip haklarını almak istediğini belirten Ergenç, "Başbakan tekrar konuşsa paramız 30 bine mi düşecek, diye sorduk" dedi. Bankada yaşanan tartışmanın ardından şube personeli C.G. ağlayarak şubeden çıktı. Kendisine hakaret edildiğini öne süren personel, Kamil Ergenç hakkında suç duyurusunda bulunmak için soluğu savcılıkta aldı. Banka yetkilileri ise "Fon hesabı ile ilgili müşterimizin işleyiş hakkında bilgisi vardı. Hesap açılırken kendisini bilgilendirdik. İmzalı beyanlarını aldık" iddiasında bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap