SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başkan Kaya, “Halkçı belediyeciliğe teşvik ettiğimiz için mutluyuz”+

Başkan Kaya, “Halkçı belediyeciliğe teşvik ettiğimiz için mutluyuz”+

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 15:12




CHP’li belediyelerin Türkiye genelinde uyguladığı sosyal projeler, Trabzon’a Ortahisar Belediyesi tarafından uygulanmaya devam ediyor.





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, diğer belediyelere de örnek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kent Lokantası ve Kent Mutfağı’yla Trabzon’u uygun fiyatlı ve kaliteli yemekle buluşturan Başkan Ahmet Kaya, yine seçim vaatleri arasında yer alan Halk Ekmek uygulaması ile Trabzon halkını uygun fiyatlı, kaliteli ekmekle buluşturmaya hazırlanıyor.

“UYGUN FİYATLI YEMEK, EKMEK, ÇAY” DEDİK, ÖRNEK OLDUK
Belediyenin kaynaklarını, ülkenin mevcut ekonomik koşulları altında geçim mücadelesi veren vatandaşlara yönelik vaat ettikleri projelerde kullanacaklarını ifade eden Başkan Kaya, “’Milletin parası, millete gidecek’ dedik. ‘Uygun fiyatlı yemek, ekmek, çay’ dedik. Çok şükür ki göreve başladığımız 3,5 ay içinde Trabzon’umuzu uygun fiyatlı yemekle buluşturduk. Cenaze evlerine taziye yemeği gönderiyoruz, hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimizle her gün, her an halkımızın duasını alıyoruz. Yaşlı, hasta ve yatalak vatandaşlarımıza evinde berberlik hizmeti veriyoruz, engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye seferberliği başlattık. Şimdi çok kısa bir süre içinde vatandaşlarımızı uygun fiyatlı ekmekle ve çayla buluşturacağız” dedi.

KAZANAN TRABZONLU HEMŞEHRİLERİM OLUYOR

Rekabetin Trabzon halkına yaradığına dikkat çeken Başkan Kaya, “Sosyal projelerimiz bazı belediyelerin bizimle rekabet etmesini sağladı, bu durumun kazananı Trabzonlu hemşerilerim oluyor. Yıllardır algıyla yönettikleri belediyelerde bir anlayış değişikliğine bile neden olduysak bu Trabzon’umuz için büyük kazanımdır.

Kent Lokantamız, Kent Mutfağımız ve diğer hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimizin ardından seçim vaatlerimiz arasında yer alan Kumanya Desteği, Beslenme saati, Anne Kart, Halk Süt, Halk Ekmek, Halk Et projelerimizin de çalışmalarını ivedilikle yürütüyoruz. Kadınlarımıza, gençlerimize yönelik projelerimizle onların yanında olacağız. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan işsizliğe yönelik de istihdam alanları yaratıyoruz” ifadelerini kullandı.


BELEDİYELERE ÖRNEK OLDUK, TEŞVİK ETTİK MUTLUYUZ

Sosyal projelerin diğer belediyelere de örnek olmasından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kaya, “Halkçı belediyecilik anlayışımız ve vaatlerimiz sayesinde bazı belediyeler de kendi işletmelerinde önce çay fiyatlarına indirim yaptılar. Şimdi de ekmeği uygun fiyatla satabilmek için çalışma yürütüyorlar. Seçim döneminde Trabzon Fırıncılar Odası'nın ziyaret ettiğimizde orada Halk Ekmek uygulamasını konuştuk, vaatlerimiz arasında olduğunu ve bunu yapacağımızı söyledik. Buna Fırıncılar Odamızın Başkanı Davut İlik ve yöneticileri şahittir.

Yıllardır yönettikleri belediyelerde ülkemizin bu kadar ekonomik sorunları olmasına rağmen akıllarına gelmeyen sosyal projelerimizi kendi belediyelerinde de uygulamaya çalıştıklarını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda belediyeleri sosyal hizmete teşvik ettiğimiz ve örnek olduğumuz için gururluyuz” dedi.


HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap