SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başkan'a tam destek

Başkan'a tam destek

19 Şubat 2014 Çarşamba - 09:13




Artvin Belediye Başkan’ı Emin Özgün’e gençlerden tam destek geldi. Başkan Özgün, “Bu şehirde yaşayan öğrenciler üvey evlat değildir” dedi





Batum’da okuyan gençleri Artvin’de ağırlayan Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün gençlere her zaman güven duyduğunu onların yanında olduğunu belirterek “Sürekli göç veren Artvin’de en büyük sorunun işsizlik olduğunu iliklerine kadar hisseden biri olarak gençlerin yaşadığı sorunlara hakim biriyim. Belediye olarak tüm şartlarımızı zorlayarak gençlere istihdam alanları yaratmaya devam edeceğiz. Ben aynı zamanda gençlerin arkadaşı, sırdaşı ve dostuyum” dedi. ŞİKAYETLER ORTADA Artvin’de seçimlerin kaderini gençler belirleyecek diyen Başkan Özgün, Onların sorunlarını iliklerime kadar hissettiğini söyledi. Başkan Özgün “İlimizde okuyan üniversiteli öğrencilerimizin şikâyetleri ortada. Ben her fırsatta açık yüreklilikle bunları dile getiriyorum. Sorumlular kafasını kuma gömmemeli,bu şehre üniversiteyi getirenler arkasını da getirip buradaki gençler üvey evlat muamelesi yapmamalı” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap