SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bild’den Erdoğan’ı kızdıracak sözler: Kendini kaybediyor

Bild’den Erdoğan’ı kızdıracak sözler: Kendini kaybediyor

24 Ekim 2021 Pazar - 16:47




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sayfalarına taşıyan Almanya’nın dünyaca ünlü gazetesi Bild haberinde "Erdoğan tamamen kendini kaybediyor.” İfadelerini kullandı.





Almanya’da en çok satan gazete olarak bilinen Bild’den çok konuşulacak bir Cumhurbaşkanı Erdoğan yazısı yer aldı.

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aralarında Almanya Büyükelçisi'nin de bulunduğu Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını isteyen büyükelçilere söylediği sözleri manşetinde yer veren Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild,  Erdoğan hakkında "Otoriter davranışlarıyla öne çıkıyor. İnsan hakları konusunda titiz olmadığı zaten biliniyor. Muhalefete, eleştirmenlere karşı alaycı davranıyor. Kadın hakları ve hukukun üstünlüğü onun için çok da önemli değil."  yorumunu yaptı.

"ERDOĞAN TAMAMEN KENDİNİ KAYBEDİYOR"

"Erdoğan'ın büyükelçilere sert çıkışı: Siz kimsiniz?" başlığını kullanan gazete aynı zamanda AK Parti’nin ekonomi yönetimiyle ilgili de analizlerde bulunuldu. Türkiye’de dolar kurun artışıyla ilgili Türk Lirası'nın serbest düşüşte olduğunun altı çizilirken Gazetenin Yayın Yönetmeni Yardımcısı Paul Ronzheimer da konuyla ilgili olarak kısa bir video yayınladı.

Ronzheimer söz konusu videoda "Erdoğan tamamen kendini kaybediyor. Umarım bizi endişelendirecek gelişmeler olmaz. Türkiye'de bu yönetimle artık her şey mümkün görünüyor" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap