SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Biz çınarız bunlar su kabağı"

"Biz çınarız bunlar su kabağı"

05 Kasım 2012 Pazartesi - 12:11




CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Uşak CHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Türkiye Nereye Gidiyor?” konulu panelin ardından





Muharrem İnce, konuşması sırasında garsonlardan servis yapmamalarını, partililerden de kendisini sessizce dinlemelerini istedi. İnce, Başbakan Tayyip Erdoğan’a seslenmek istediğini belirterek şöyle konuştu: “Bak sana Uşak’tan sesleniyorum! Ben Atatürk’e, Cumhuriyet ve laikliğe inanıyorum. CHP ulu bir çınar. ‘Geldiniz bir yılda bizi geçtiniz, kutluyorum sizi’ dedim. ‘Peki siz çınar ağacıyla kabağın hikayesini biliyor musunuz?’ dedim. Çınar ağacının dibine bir kabak tohumu düşmüş. Kabak bir ayda çınarın boyuna erişmiş ve başlamış çınarla dalga geçmeye. Çınar da demiş ki; ‘Hele bir kış gelsin, kırağı düşsün seni göreceğim.’ Biz çınar ağacıyız, bunlar su kabağı. Bu millet bunları bal kabağı zannetti, bunlar su kabağı çıktı.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap