SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çadır tiyatrosu sergileniyor

Çadır tiyatrosu sergileniyor

09 Nisan 2015 Perşembe - 11:43




Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıya öfke yağdı. Saldırı sonrası Sarı-Lacivertlilerin "Olay aydınlatılmadığı takdirde maçlara çıkmayacağız"





FENERBAHÇE BASKISI MI?

Fenerbahçe otobüsüne saldırı her kesimden öfkeyle karşılandı, aradan geçen 3 günde Sarı-Lacivertli kulüp yöneticilerinin "Saldırı aydınlatılana kadar maçlarımıza çıkmayız" tehdidinin ardından yaşananlar çadır tiyatrosunu andırdı. Fenerbahçe Kulübü’nün hukuk tanımayan bu restinden sonra olayda kullanıldığı iddia edilen tüfeğin bulunduğu açıklandı. Önce "Tüfekte parmak izi yok", sonra "var" denildi.

DELİL YOK, GÖZALTI VAR!

Fenerbahçe’nin baskısı artınca bu defa apar topar olayın faailleri diye Emre A. ve Nihat S., önceki gün sabah gözaltına alınarak sorguya çekildi. Tüfekte bulunduğu iddia edilen parmak iziyle tetiği çektiği iddia edilen Nihat S.’nin parmak izi tutmadığı iddiası basına yansıyınca işler iyice arap saçına döndü. Bu arada savcılığın tutuklanma talebi istediği iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

VALİ’DEN GARİP AÇIKLAMA

Nihat S. ve Emre A.’nın yakınları ve avukatının önceki günkü tepki dolu açıklamaları dün de öfkeye dönüştü. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Emniyet Müdürü Murat Köksal’ı ziyareti çıkışında tepkiyle karşılandı. Zanlıların aileleri, Trabzon Valisi Öz'e "Parmak izi yok. Neden tutuyorsunuz? Açıklama bekliyoruz" diye bağırdı. Olayda soruşturma ise sürüyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap