SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çalık YEDAŞ “Müşteriye Sor” uygulamasını başlattı

Çalık YEDAŞ “Müşteriye Sor” uygulamasını başlattı

17 Temmuz 2012 Salı - 11:12




Samsun, Ordu, Sinop, Amasya ve Çorum'un elektrik dağıtım işini üstlenen Çalık YEDAŞ, daha kaliteli hizmet için öneri ve sorunları “Müşteriye Sor” uygu





Çalık YEDAŞ müşteri temsilcileri, Samsun ile birlikte 5 ilde tüm aboneleri iş yerlerinden başlayarak, ziyaret etmeye başladı. Kurumsal konularda bilgi donanımına sahip çalışanlardan oluşturulan ekip, müşteriyi ziyaret ederek, sorunları ve kaliteli, kesintisiz hizmet için önerileri alıyor. Aynı zamanda aboneler üzerinde bilgi güncellemesi de yapan müşteri temsilcileri, Çalık YEDAŞ’ın çalışmaları ile ilgili bilgi isteyenleri de aydınlatıyor. Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, çalışmanın çok yararlı olduğunu ve müşteri ile direkt olarak bağlantı kurmanın avantajlarından yararlandıklarını belirterek, "Müşteri şirkete geldiği zaman işinin görülmesi için olumsuzlukları söylemeyebilir. Ama işyerini ziyaretlerimizde tüm sıkıntılarını dile getirmesi muhtemel. O nedenle biz kapısına kadar gidiyoruz. Çaylarını içiyoruz ve sorunlarını, önerilerini sohbet havasında dinliyoruz. Alınan bilgiler, ilgili birimlerde değerlendirildikten sonra bireysel sorunlar anında çözülüyor, bölgesel sorunlar ise üst yönetime geliyor. Gerekirse yatırım planlamalarında bu görüşler etkili oluyor. Müşterinin memnuniyeti bizim için çok önemli. Görüşlerini de önemsiyoruz" dedi. Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, müşterilerle yapılan görüşmelerden ilginç detaylar da çıktığını söyledi. Türkoğlu, "Müşterilerimiz artık elektrik fiyatlandırmasının EPDK tarafından yapıldığının farkında. Şirketimizin güler yüzlü hizmeti ve güvenirliğinden memnun. Bize daha çok yeni yatırımlarımızı soruyorlar. Ana yollardaki aydınlatmalarımız çok beğeniliyor. Sorunu olanların da durumu anında ekiplere bildiriliyor ve gereği yapılıyor. Çok geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Müşterilerimiz alışık olmadıkları bu uygulama karşısında belki şaşırıyor ama sonuçta önemsenmekten memnun kalıyor" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap