SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt AKP’yi bitirecek kampanyayı başlattı!

Cemal Enginyurt AKP’yi bitirecek kampanyayı başlattı!

03 Nisan 2022 Pazar - 17:13




Cemal Enginyurt gıda fiyatlarına gelen zamları ve vatandaşın alım gücünün geldiği son durumu ortaya koyacak ve AKP’yi gönderecek bir kampanya başlattı.





Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt  AK Parti hükümetini köşeye sıkıştıracak bir kampanyaya imza attı. Türkiye ekonomisinin kötü yönetimine ve artan enflasyona dikkat çeken Cemal Enginyurt, boş tencerenin gönderemeyeceği iktidarın olmadığını dile getirdi.

BOŞ TENCERENİ GÖSTER AKP’Yİ GÖNDER

Sosyal medya kanalı üzerinden önündeki boş tencereyi takipçilerine gösteren Cemal Enginyurt paylaşımına “Boş tencere iktidar devirir. Boş tencereni göster, iktidarı gönder.” Notunu da ekledi.

Enginyurt #Boştencere  hashtagiyle paylaştığı videoda “Ankara il Başkanımız Beni iftara çağırdı. Tencereyi de hazırladı. Ama gel gör ki tencere boş. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan sadece Ankara ll Başkanı’nın değil Bütün Türk milletinin tenceresi boş. Tencere boş iktidar gidecek. Rahmetli Demirel’in sözünü hatırlatıyoruz ‘Boş tencere hükümet yıkar’ Sayın Cumhurbaşkanı Ramazan’da bütün tencereler boş. Bu millet evinde ekmek bulamıyor. Bu millet Ayçiçek yağı, sebze, et  alamıyor. Sizi Ankara İl Başkanımızın başlattığı ‘boştencere’ sesinizi duyurmaya resminizi paylaşmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanı’na da sesleniyorum vicdanınız varsa bu milletin tencerelerinin dolmasına vesile olun”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap