SON DAKİKA



Haber > Gündem > CES'in yıldızı TOGG Sedan fiyatıyla da milyonları cezbetti!

CES'in yıldızı TOGG Sedan fiyatıyla da milyonları cezbetti!

10 Ocak 2022 Pazartesi - 09:52




TOGG'un CES 2022'de sergilediği ve hayranlık uyandıran modeli için ilk fiyat tahminleri gelmeye başladı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.





TOGG'un CES 2022'de gösterilen yeni sedan modeli büyük hayranlık uyandırdı. Öyle ki bu model CES 2022'ye damga vurdu diyebiliriz.

İlk lansmanda karşımıza çıkan görüntüsünden farklı bir yapıya bürünen sedan TOGG modeli hayli beğeni topladı.

Şu sıralar Türkiye’deki en önemli başlıklardan birisi de hali hazırda üretim aşamasında olan yerli ve milli otomobil TOGG.

Bilindiği üzere TOGG lansmanı yapılalı hayli uzun bir süre geçti. Bu lansmanda TOGG’un iki farklı versiyonu görücüye çıkmıştı.

Birisi zaten hayli yakından bildiğimiz ve önümüzdeki yıl satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılan C segmentindeki SUV modeli.

Diğer ise yine C segmentinde bulunan sedan modeliydi. Fakat lansmanda gösterilen sedan modeli daha prototip aşamasındaydı ve çalışmıyordu

Dolayısıyla bu modelin sadece dışarıdan nasıl bir tasarıma sahip olduğunu görmüştük. Fakat iç hatlarına dair önemli bir bilgi yoktu.

TOGG, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2022 fuarında bir sürpriz yaparak C segment sedan aracını da sergiledi.

Araç orta sütunun yer almadığı şase yapısı ve modern tasarım çizgisiyle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki bu aracın fiyatı ne kadar olacak?

TOGG’un CES 2022’de görücüye çıkmasının ardından fiyat tarafında da bazı iddialar ortaya atıldı.
  
Bilindiği üzere C-SUV kasaya sahip TOGG’un en az 40 bin euro’luk bir etikete sahip olacağı iddia edilmişti.

C segmentindeki sedan model için de benzer iddialar ortaya atıldı. Fakat bu sefer fiyat TL cinsinden dillendirildi.

Sosyal medyada bazı gazeteciler fiyatın 1 milyon TL civarında olacağı iddiasında bulundular. Elbette bunun şimdilik sadece bir iddia olduğunu gözden kaçırmamak gerekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap