SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cizre; toprak hesabıdır!

Cizre; toprak hesabıdır!

17 Eylül 2015 Perşembe - 09:20








PKK eliyle icraata konulan, HDP tarafından desteklenen, İsrail’in Büyük Ortadoğu Projesi’nin bir parçası olan Cizre’de olup bitenler, öylesine basit bir terör hadisesi değildir. Cizre’de olup bitenleri Güneydoğu’daki terörün bir parçası sayan, ya da zannedenler gaflet ve delalet, hatta hıyanet içindedirler. Kafasında zerre kadar akıl bulunanlar; o bulunanları da devekuşu misali kafasını kuma sokmadan kullanabilenler, deli değil salak olmayanlar ve de ihaneti içinde barındırmayanlar şunu iyi bilsinler ki; Cizre, üzerinden hesaplanan ve hedeflenen, İsrail’in genetik olarak yüzde 40’ını kendilerinden saydığı bölücü kürtler adına ben diyeyim ‘özerk’, siz söyleyin ‘kurtarılmış’ bölge yaratarak, malum devletin kurulmasını sağlamaktır. Öyle ki; bugün Cizre’de yaşamasına izin verilenlerin tamamına yakını bile 5 yıldan beri özel olarak seçilip buraya yerleştirilerek ilçe halkı oluşturulmuştur. Onun için Türk Devleti’nin Cizre üzerinden başkalarının yaptığı hesabı iyi bildiğini ve bu nedenle de toprak elde etme hedefinde olanlara en ağır şekilde karşılık verdiğini sakın ola unutmayın. Tabii Türkiye gibi bir derdi olmayanların haricindekilere bu uyarımız.

SIRADAN ÖLÜMDEN, SIRADIŞINA!

Helal ile haramın; Suç ile masumiyetin, İyi ile kötünün; Haklı ile haksızın; Çalan ile çalışanın tarifte olmasa da uygulamada yer değiştirdiği bir Türkiye olduk çıktık vesselâm! * Kimine ‘sıra sıra’, kimine ‘ara sıra’ diye tarif edilen ölümde bile, sıradan olanlar, sıra dışı olanlarla yer değiştirdiler. Baksanıza, şehit edilen güvenlik kuvveti mensuplarımızın ölümleri bile artık sıradan gelmeye başladı. Düşerek yaktığı baba ocağı ile Türkiye’yi ‘ocak’ kabul edenlerin haricinde.. Galiba, Bayburtlu Hasip’in “Aluşuruh”, Temel’in “Aliştuk” demesi gibi olmaya başladı bu sıradışı ölümler. * Bayburtlu Hasip; sarıp sarmaladığı 100 gram etle eve gitti, hanım dayanamadı: -Eee efendi. Hep bele mi cekeceyük? -Yoh hatun hepsi 40 gün. -Eee 40 gün sonra ne olacak? -Aluşuruh hatun aluşuruh...

HEM MİYOP, HEM DE HİPERMETROP OLUR İSE..

Göz hastalıklarında miyop uzağı görememe, hipermetrop ise yakını görememe olarak tanımlanır. Ya hem miyop, hem hipermetrop olunursa ne olacak? Birileri kolundan tutup taşır olup biter. * Peki, aklı hem miyop, hem hipermetrop olanlar ne yapacak? Yani hem önündekileri, yani uzağı; hem de dibindekileri, yani yakınında olup bitenleri anlayamayanlar ne olacak? * Allah böylelerini düşmanın da başına vermesin!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap