SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki!

13 Mart 2019 Çarşamba - 14:39




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pursaklar Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamada İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırısına sert tepki gösterdi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

31 Mart seçimleri çok önemli. Pursaklar'dan bu seçimde de rekor oy bekliyorum. Bu seçimlerde Prusaklar'dan özellikle ezan düşmanlarına sandıkta esaslı bir ders vermelerini bekliyorum.

Ezanımızı hazmedemeyenler bayrağımızı yakanlar bunlar CHP ile elele...  Hepsi beraberler. Bunlara dersinizi orada verin.

Allah'ın izniyle bu millet ayakta olduğu sürece hiç kimse  ezanların semalarda yankılanmasına engel olamaz, Kudüs davasını bize  unutturamaz.

(İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırısı) Mübarek  mescidimize yapılan her saldırı karşısında bizi bulacaklar.

Herkes sussa bile  milletimizle birlikte biz susmayacağız."Kudüs'ün İslam dünyası için taşıdığı öneme  uygun yönetilmesi konusundaki mücadelemizi son nefesimize kadar  sürdüreceğiz.


Biz bu bayrağın altında doğduk, bu bayrağın  altında öleceğiz. Varsa bu bayraktan rahatsızlığı olan, gidip dilediği  paçavraların altında ölebilir. Ama biz son nefesimize kadar burada olacağız.

Ey Netanyahu kendine gel. Utanmadan sıkılmadan İsrail'in başındaki soyguncu kendi ülkesinden yargılanıyor. Neyden yargılanıyor. Soygundan, suistimalden... Hey Netanyahu kendine gel kendine sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistin yavruları katleden zalimsin. 

Uluslararası bütün görüşmeleri sürdürüyoruz. Netanyahu bunun hesabını uluslararası camiada soracağız.

CHP'den FETÖ'cü belediye başkan adayları var. Biz çukur eylemlerinin ardından belediyelerden PKK'yı temizlemek için uğraşırken şimdi CHP bunları belediyeye taşıyor. Pursaklar'da HDP'nin adayı var mı? Kimi destekliyorlar. CHP'yi destekliyorlar. Saklmaya çalışsalar da ittifakın iç yüzü hergün belli oluyor. Bölücü örgütün emrindeki parti CHP ve İYİ Parti ile ittifakın gizleme gereği duymuyor
 
Büyük Ankara mitingimizi 23 Mart'ta gerçekleştireceğiz. Biz emirleri milletimizden alırız.
 
CHP ve HDP emri Kandil'den alıyor. Bu ittifak karanlık bir ittifaktır. Önde görünen farklı arkadaki silüet farklı.
 
Pursaklar'a yatırımlar arasında belediye hizmet binası var. 29 kalem yatırımın Pursaklar'a hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıkta ülkemizin en büyük şehir hastanesini Ankara'ya kazandırdık. Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışını yarın yapacağız.
 
Bay Kemal '10 yıl önce daha iyiydi' diyor. Bir koyun teslim edin kaybeden gelir ama koltuğunu kaybetmiyor. 31 Mart'ta öyle bir ders verelim ki CHP'ye oy veren kardeşlerimizi de bu adamdan kurtaralım. 
 
Yüzlerce hizmetle Pursaklar'ı Ankara'nın yükselen yıldızı haline getirdik.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap