SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te zafer elde edeğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te zafer elde edeğiz

19 Şubat 2021 Cuma - 15:08




AK Parti olarak tüm sandıklardan birinci parti olarak çıkmayı başardıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılındaki seçimler için de teşkilatlardan zafer sözü aldı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi hayatı boyunca birçok rakiple karşı karşıya geldi.

Kurulan ittifaklara, dışarıdan verilen desteklere rağmen kazanmayı her zaman başardı.

AK Parti kongrelerine canlı bağlantı ile bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılındaki seçimleri için AK Parti kadrolarından zafer sözü aldı.

2023'TE ÇOK BÜYÜK BİR ZAFER..

Yıllar boyunca katıldığı 15 seçimden de birinci parti olarak çıkmayı başardıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılındaki seçimleri işaret ederek,  "Önümüzde 2023 seçimleri var. 2023'ü sadece biz değil, karşımızdakiler de sabırsızlıkla bekliyor. Ülkemizin elde ettiği kazanımları koruyabilmenin yolu 2023'te milletimizin desteğini alabilmekten geçiyor. 2023'te çok büyük bir zafere beraberce imza atacağız." dedi.


CHP'YE TACİZ TECAVÜZ GÖNDERMESİ

Erdoğan, konuşmasında CHP'deki taciz ve tecavüz skandallarına da göndermede bulunarak "Kadınlarımız eğitimde fırsat eşitliğinde hakiki anlamda bizim dönemimizde kavuştular. Kendi partilerindeki kadınlara yönelik taciz, baskı, şiddet olaylarını görmezden gelenlerin istismar siyasetinin sonu gelmiştir." ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap