SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili öğrenciye bilezik hediye etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili öğrenciye bilezik hediye etti

17 Ocak 2022 Pazartesi - 15:18




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, fotoğraf çektirdikleri sırada doğum günü olduğunu söyleyen öğrenciye doğum günü hediyesi olarak altın bilezik verdi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Aydın'a yaptığı ziyarette, burada düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı'na başkanlık etti. Erdoğan'ı görmek için Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'ne gelen AK Partili Tuğçe Öktem ve annesi, Genel Başkan Erdoğan'la fotoğraf çektirmek istedi.

AK PARTİLİ ÖĞRENCİYE ALTIN BİLEZİK HEDİYE ETTİLER

Birlikte fotoğraf çektirdikleri sırada Tuğçe Öktem'in AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a doğum günü olduğunu söylemesi üzerine Tayyip Erdoğan, Tuğçe Öktem'e hediye olarak bir Trabzon hasırı altın bilezik verdi. Daha önce annesinin de kendisinin de Erdoğan'ı rüyalarındda gördüklerini belirten Tuğçe Öktem, "Çok heyecanlandık. Amacımız hatıra fotoğrafı çektirmekti lakin doğum günüm olduğunu öğrenince Cumhurbaşkanımız bizimle daha çok ilgilendi ve altın bilezik hediye etti" dedi.

"Çok heyecanlandım ve duygulandım" diyen Öktem, "Annem ve ben hayal bile edemediğimiz Cumhurbaşkanımızla buluştuk. Onu çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzon hasırı altın bilezik, on binlerce lira değerinde.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap