SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbakan'a ihanet ettiğini kabul mü etti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbakan'a ihanet ettiğini kabul mü etti?

02 Ağustos 2022 Salı - 10:05




Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun AKP’den ayrılmasını “İhanet” sözüyle nitelendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendisinin de Necmettin Erbakan'dan koparak AKP'yi kurduğu hatırlatıldı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan n AK Parti’den ayrılarak ayrı parti kuran Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın ihanet ettiğini söyledi. Fazilet Partisi’nden ayrılarak ayrı parti kuran Erdoğan da Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan’a ihanet ettiğini kabul mü etti?

Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu bugünkü köşesinde Elif Çakır’ın Karar gazetesinde yayımlanan yazısından bir kesit alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’den ayrılarak Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi’ni kuran Ali Babacan’ın kendilerine ihanet ettiğini söylemini değerlendirdi. Korkusuz gazetesindeki bu yazısında Memduh Bayraktaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Fazilet Partisi’nden ayrılarak AK Parti’yi kurduğunu hatırlatırken “Sayın Erdoğan kendisinin de Fazilet Partisi’ne ve merhum Necmettin Erbakan’a ihanet ettiğini kabul ediyor olmalı! Bu duruma da bir açıklık getirmesi gerekiyor sanırım…” diye yazdı.

İşte Bayraktaroğlu o çok konuşulacak tespiti

Elif Çakır, dünkü Karar’da yayımlanan yazısında…

Erdoğan’ın Davutoğlu ve Babacan’a yönelttiği “ihanet” suçlamasını hatırlattı…

Ve…

Şöyle dedi:

“Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın AK Parti’den ayrılmalarının ihanet olduğunu söylüyor. Bu durumda Sayın Erdoğan kendisinin de Fazilet Partisi’ne ve merhum Necmettin Erbakan’a ihanet ettiğini kabul ediyor olmalı! Bu duruma da bir açıklık getirmesi gerekiyor sanırım…”.

Çakır, yaptığı durum tespitinden sonra soruyor…

“Erdoğan ‘keşke o sözleri demeseydim’ diyor mudur?..”.

İlahi Elif…

Erdoğan neyi niçin söylediğini biliyor mu?..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap