SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Dördüncü sondaj gemisi geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Dördüncü sondaj gemisi geliyor

17 Kasım 2021 Çarşamba - 13:26




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Asgari ücreti de benzer bir anlayışla tespit ederek, dar gelirlilerin üzerindeki yükü olabildiğince hafifleteceğiz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan doğal gaz sondaj çalışmalarıyla ilgili ise yeni bir müjdeyi duyurdu. Erdoğan, "Sondaj filomuza dördüncü gemimizi de ekledik, bu gemi diğerlerinden farklı olarak yedinci nesil olarak adlandırılan en modern, en son teklonoji





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Anlayan anlar anlamayan anlamaz ama biz faize kesinlikle milletimizi ezdiremeyiz.

Hala kalkıp da bu yolda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunan arkadaşlar kusura bakmasınlar, faizi savunanla beraber olamam, olmam.

"ENFLASYONLA MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM"

Bizi arkadaşlarımıza ne oluyor da onlar faizi savunur hale geliyor. Bu görevde olduğum sürece kusura bakmayın faizle mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğiz, enflasyonla mücadelemi sürdüreceğim.


Küresel ekonomik sistemin yeniden yapılandığı bir dönemde Türkiye tarihinde olmadığı kadar bir cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Biraz daha fedakarlıkla bu süreci zaferle sonuçlandırmamızın önünde hiçbir engel yok.

Diğer ülkeler giderek daha çok sıkıntıya girerken, biz önümüzdeki yıldan itibaren ferahlamaya başlayacağız.

Biz iş adamlarımıza diyoruz ki; hani sen düşük faizle kredi istiyordun, hadi gel al, niye almıyorsun, bu iş adamlarımızı da anlamıyorum. Siz nasıl insansınız, sen iş adamıysan, yatırımdan yanaysan işte sana kredi, hadi alın krediyi yatırımı yapın.

Bunlar nasıl iş adamı, Türkiye'nin en büyük iş adamlarıymış, ondan sonra bize sallıyorlar, istediğiniz kadar sallayın tutmaz.

Biz bir şeye inandık, bu ülkeyi kalkındırmak için hangi kuruluş olursa olsun, TÜSİAD'ı şusu busu vesaire, dürüst olacaksınız dürüst.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap