SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlam durmazsak sandığa çökerler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlam durmazsak sandığa çökerler

17 Mayıs 2023 Çarşamba - 17:02




Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap ediyor. Erdoğan seçim sürecine ilişkin, 'Sağlam durmazsak sandığa çökerler. Geride bitirdikleri halde suyu bulandırıyorlar.' dedi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Arkadaşlarımızın bir kısmı görevlerine devam edecek diğerleriyle çalışmayı sürdüreceğiz. Yeni seçilen ve yeniden seçilen milletvekillerimize tebriklerimi sunuyorum. 14 Mayıs'ta dünyaya örnek olacak demokrasi sınavı verdik. Samimi gayretle milli iradenin en sağlıklı şekilde sandığa yansıması için görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

'28 MAYIS'TA DEMOKRASİYİ TAÇLANDIRACAĞIZ'

İlçe başkanlarımızı ve yönetimlerimizi, sandık kurulu üyelerimizi, müşahitlerimizi, bizimle birlikte süreci yönetenleri tebrik ediyorum. İnşallah aynı gayreti 28 Mayıs'ta göstererek demokrasiyi taçlandıracağız. Bu meseleyi bitirene kadar en küçük rehavete meydan vermeden çalışmalarımız ara vermeden sürecek. Karşı tarafın bu nobran ve faşizan tavrıyla sandıklara üzerine çökerler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap