SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cunta anayasasına halkımız son verecek

Cunta anayasasına halkımız son verecek

05 Mart 2017 Pazar - 09:58




Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Başbakan Binali Yıldırım’ın, 4 Nisan’da Osman Ağa Meydanı’nda Giresunlulara sesleneceğini söyleyerek re





Mesut ERDOĞAN

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Başbakan Binali Yıldırım’ın, 4 Nisan’da Osman Ağa Meydanı’nda Giresunlulara sesleneceğini söyledi. Teşkilat olarak kendilerinin de referandum çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Tütüncü, 16 Nisan’da milletin güçlü bir Türkiye’den yana oy kullanacağından, halkın cunta anayasasına son vereceğinden şüpheleri olmadığını belirtti.

DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Tütüncü, referandum çalışmaları kapsamında il teşkilatı, ilçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerine kadar tek yürek, tek vücut olduklarını belirterek, ‘Güçlü bir Türkiye için’ 7 gün 24 saat aralıksız çalıştıklarını ifade etti. 16 Nisan’da milletin istikrardan yana, daha güçlü ve büyük bir Türkiye için ‘evet’ diyeceğinin altını çizen Tütüncü, başta Giresun halkı olmak üzere Türk halkına güvenlerinin tam olduğunu, milletin cunta anayasasına son vereceğini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap