SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dev yılbaşı operasyonu!

Dev yılbaşı operasyonu!

29 Aralık 2017 Cuma - 12:34








Antalya Emniyet Müdürlüğü’nce kaçak-sahte içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şüphelilere yönelik Antalya merkezli 3 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında kaçak olduğu öğrenilen 11 bin 21 şişe içkiye el konulurken 9 şüpheli gözaltına alındı.Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak-sahte içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şüphelilere yönelik Antalya merkezli 3 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.Yaklaşan yılbaşı gecesi yasadışı kaçak-sahte içki ticareti ile iştigal eden şahıslar tarafından fırsat olarak görülmekte olduğunu ve büyük ekonomik Pazar haline dönüştürülerek hem haksız kazanç elde edilmekte hem de halk sağlığı tehlikeye uğratılacağını belirten ekipler, yürütülen çalışmalar neticesinde dün günü Antalya merkezli Alanya ile Manavgat ilçelerinin yanı sıra Kars, İzmir ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

11 BİN 021 ŞİŞE KAÇAK İÇKİ

Operasyon kapsamında 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilere ait olduğu tespit edilen 5 işyeri ve depo olarak kullandıkları tespit edilen yerlerde yapılan aramalarda kaçak olduğu tespit edilen toplan 11 bin 21 şişe içkiye el konulmuştur.

4 ŞÜPHELİ SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili olarak yakalanan 9 şüpheliden 5'i alınan ifadesine ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakılırken, 4 şüpheli ise 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet etmek suçundan bugün günü Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap