SON DAKİKA



Haber > Gündem > Doğru, tarafsız ve ilkeli yayıncılık

Doğru, tarafsız ve ilkeli yayıncılık

24 Nisan 2016 Pazar - 13:27




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gazetemizin 38. yılını yayımladığı mesaj ile kutladı.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gazetemizin 38. yılını yayımladığı mesaj ile kutladı. Başkan Gümrükçüoğlu, “1979 yılında haftalık olarak Trabzon halkının karşısına çıkan, 1980 yılından itibaren de günlük olarak yayınlanmaya başlayan Karadeniz Gazetesi’nin 38. Yaşını tebrik ediyorum. Kurulduğu günden itibaren halkın çıkarları için yayın hayatını sürdüren, Trabzon’u önceleyen Karadeniz Gazetesi bugün Tekart Medya bünyesi altında 2 televizyon ve 2 günlük gazete, 1 radyo ve matbaası ile birlikte bölgenin en güçlü sesi konumundadır” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Trabzon basın tarihinde bir okul olan Karadeniz Gazetesi önemli gazetecileri bünyesinden çıkarttığını belirten Gümrükçüoğlu, “Bünyesinde çalıştırdığı yüze yakın personeliyle Trabzon ölçeğinde önemli bir istihdam sağlayan TEK- ART Medya’nın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da doğru, tarafsız ve objektif yayın anlayışı içinde yayınlarını sürdüreceğine olan inancımı ifade ediyor, Trabzonspor’un Onursal Başkanı ve Devlet eski Bakanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a böylesi bir yatırıma sahip çıkıp büyütmesinden ötürü teşekkürlerimi sunuyor, TEK- ART Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Soner Yılmaz’ı yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyor, Yayın Koordinatörü Sayın Asım Kemal Güner ve Yardımcısı Gürhan Beşyıldız’a ve Karadeniz Gazetesi’nin tüm çalışanlarına bundan sonraki yayıncılık hayatlarında başarıların devamını diliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap