SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dolar düştü Yiğit Bulut yeniden sahneye çıktı! Yüzde 40 zarardalar

Dolar düştü Yiğit Bulut yeniden sahneye çıktı! Yüzde 40 zarardalar

21 Aralık 2021 Salı - 13:08




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dövize endeksli mevduat planının ardından dolar kuru 11 TL'ye kadar geriledi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut kurdaki düşüşün ardından yeniden sahneye çıktı.





Dolar kuru haftanın ilk gününde kırdığı 18 TL'lik tarihi rekorundan  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı dövize endeksli mevduat planıyla büyük düşüş yaşadı. Dün akşamdan beri düşüş eğiliminde olan dolar kuru 11 TL'ye kadar geriledi. Dolar kuru henüz 3.20 iken "Dolar 7 lira olacak 8 lira olacak diyenler neredesiniz" diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı-  Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'tan dolar kurunda yaşanan düşüş sonrasında yeniden sahneye çıktı. Bulut, "Yüzde 40 zarardalar" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarının ardından doların sert düşüş yaşamasına ilişkin paylaşımda bulundu. Bulut, kuru spekülatif hareketlerle yukarı çekmeye çalışan kişilerin zararının yüzde 40 olduğunu açıkladı.

SPEKÜLASYON YAPANLAR YÜZDE 40 ZARARLI

Yiğit Bulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu arada dün itibariyle bu ani paradigma tanımlamasını beklemedikleri için kurları yukarı çekme amaçlı spekülasyona giren bazı kurum ve gerçek kişilerin zararı yüzde 40!! Daha da büyüyecek!! TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE OYNAMAYA KALKARSAN KOLUNU KESERLER!!" ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap